Kennismaken

Uw kind heeft het advies gekregen om naar een school voor speciaal onderwijs te gaan? Dan kunnen wij ons voorstellen dat dit bij u en bij uw kind veel vragen oproept. De keuze voor de juiste basisschool is niet makkelijk. U wilt een school die uw kind begrijpt en kan voldoen aan zijn of haar speciale onderwijsbehoefte.

Wij nodigen u en uw kind graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek. U krijgt dan een rondleiding door de school, uitleg over onze manier van werken en vertellen wat er net even wat anders is, dan op een reguliere basisschool. Ook kunt u samen met uw kind alvast een kijkje nemen in de klas. Uit ervaring weten wij dat dit door nieuwe ouders en kinderen meestal positief ervaren wordt. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? U kunt daarvoor telefonisch een afspraak maken via 0165-541107 of klik op de button hieronder.

Aanmelden

Als voor een leerling door de MDC een toelaatbaarheidsverklaring is afgegeven voor het speciaal basisonderwijs, kan uw zoon of dochter door u worden aangemeld op de school. Wanneer u als ouder een toelaatbaarheidsverklaring heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de school voor een intakegesprek.

We vragen ouders de volgende zaken mee te brengen naar de intake: 

  1. De toelaatbaarheidsverklaring 

  2. Het identiteitsbewijs van het kind 

  3. Het pasje van de zorgverzekering van het kind. 

Wij verwelkomen u en uw kind graag op onze school!

Aanmelden / contact