Rikkie van Aert

Mijn naam is Rikkie van Aert, dit schooljaar sta ik met veel plezier voor groep 6.

Na de middelbare school ben ik de opleiding SPW (sociaal pedagogisch werk) gaan volgen. Dit omdat ik heel graag wilde gaan werken in de kinderopvang. Toen ik tijdens mijn stage terecht kwam op een basisschool was ik verkocht… Ik vond het zo enorm leuk om bezig te zijn met kinderen in de basisschoolleeftijd dat ik ervoor heb gekozen om na het SPW me in te schrijven voor de PABO.

Toen ik de PABO had afgerond kon ik meteen als invalster aan de slag op De Sponder. Waar ik na verloop van tijd een vaste aanstelling heb gekregen.

Momenteel ben ik weer met een studie bezig genaamd Master SEN (special education needs). Deze studie volg ik omdat ik me graag wil verdiepen in het gedrag van kinderen en met de dingen die ik op deze studie leer aan de slag kan gaan in de praktijk.

Verder vind ik het als leerkracht belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn in de klas. Ik vind het dan ook ieder schooljaar weer een hele uitdaging om een klas met allemaal verschillende kinderen op een juiste manier te begeleiden.

U kunt mij mailen via r.v.aert@kporoosendaal.nl