Marjon Geldhof - Hagenaars

Psychologisch assistent

Ik ben Marjon Geldhof en werk sinds 2009 met veel plezier als psychologisch assistent op de Sponder. Daarnaast ben ik ook op ZML school de Kameleon werkzaam als psychologisch assistent. Ook dit vind ik een hele leuke baan.

Onder supervisie van de orthopedagoog  Danielle Rens  en psycholoog  Carlijn Franken neem ik  de volgende onderzoeken af bij de leerlingen : psychologische onderzoek ,  sociaal emotioneel onderzoek, concentratieonderzoek , onderzoeken in het kader van dyslexie en  observaties. Daarnaast neem ik bij alle schoolverlaters de NIO en indien van toepassing persoonlijkheids-onderzoek af.

Ik vind het heerlijk  om 1 op 1 met de leerlingen te werken. Ik streef ernaar dat de leerlingen zich zo op hun gemak voelen dat zij tot de beste prestaties kunnen komen.  Daarnaast vind ik het belangrijk dat ouders / verzorgers in de verslaglegging van het onderzoek hun eigen kind herkennen.  De NIO onderzoeken neem ik ook met veel plezier af want deze  vormen een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke schooladvies voor het Voortgezet Onderwijs.

Ik ben gehuwd en heb 2 puberzonen.  In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een goed boek te lezen, ga ik graag naar de film of uit eten. Daarnaast reis ik graag.

U kunt mij mailen via m.geldhof@kporoosendaal.nl