Lincy Gort

Ik ben nu een paar jaar werkzaam in het Speciaal Onderwijs. Ik heb geleerd dat iedere leerling uniek is en zij allemaal in het bezit zijn van een bepaald talent.

Het is voor mij een uitdaging om die talenten tijdens mijn lessen te benutten en (samen) op zoek te gaan naar mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Dit vraagt veel van mij, maar vooral ook van de leerlingen. Daarom vind ik het belangrijk dat alle kinderen zich veilig, geborgen en gerespecteerd voelen. Ik ben van mening dat wanneer deze 3 aspecten aanwezig zijn, alle leerlingen de mogelijkheid hebben om zich op hun eigen niveau te blijven ontwikkelen.

Werken in het onderwijs, met onze leerlingen, is iets wat ik al vanaf jonge leeftijd graag wilde. Ik hoop er nog heel veel jaar van te mogen genieten!

U kunt mij mailen via l.gort@kporoosendaal.nl