Kim Schiedon

Mijn naam is Kim Schiedon, dit schooljaar met veel plezier juf van groep 3.

Na de middelbare school heb ik eerst mijn diploma behaald voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Gedurende deze opleiding liep ik één van mijn stages op een speciale basisschool, waardoor de ambitie ontstond om ook de (verkorte) opleiding tot groepsleerkracht basisonderwijs te gaan volgen. En zo geschiedde….

Mijn laatste PABO-stage heb ik op De Sponder volbracht, waarna ik er als inval-groepsleerkracht ben gaan werken. Na verloop van tijd heb ik een vaste aanstelling gekregen, waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Ik vind het ieder jaar weer een uitdaging om te streven naar een zo passend mogelijk aanbod op didactisch en pedagogisch gebied.

Daarbij zie ik de verschillen tussen kinderen als ‘een rijkdom’: verschillende kinderen kunnen elkaar naar mijn mening heel goed aanvullen, helpen en van elkaar leren!

U kunt mij mailen via k.schiedon@kporoosendaal.nl