Gina van de Spoel

Hallo, ik ben Gina van der Spoel en sinds 2011 werkzaam op de Sponder. Ik ben hier begonnen met invalwerkzaamheden en nu werkzaam als groepsleerkracht in de bovenbouw.

Op dit moment ben ik de leerkracht van groep 8a. Ik werk hier alle dagen van de week. In de klas werken wij volgens leerroute 3. Dit betekent dat wij op doelen werken en proberen waar kan zo praktisch mogelijk te werken.

Ik vind het belangrijk om de kinderen te laten ontdekken wat hun talenten en krachten zijn, zodat zij op de basisschool een gedegen basis vormen voor hun plaats in de maatschappij.

Naast het werk op de Sponder, heb ik een lieve man. In mijn vrije tijd speel ik een potje voetbal, winkel ik graag en uiteten of borrelen met familie en vrienden vind ik gezellig.

U kunt mij mailen via g.v.d.spoel@kporoosendaal.nl