Officiële opening Zonneboom woensdag 7-11-2018

Beste ouder, verzorger,

Dit schooljaar zijn we heerlijk kunnen starten in het nieuwe gebouw. Altijd even wennen en technisch hier en daar nog wat puntjes op i, maar de kinderen en het team zijn inmiddels aardig gewend. Voor ons voelt het al als onze school en goed vetrouwd. Toch moet de officiele opening met de betrokken partijen en gemeente nog plaats vinden. Deze hapening vindt plaats, aanstaande woensdag 7 november. Uiteraard zijn de kinderen hier ook op een leuke manier bij betrokken. Dinsdag 6 en woensdag 7 november hebben de kinderen dan ook een aangepast programma in het teken van de opening.

Tijdens het ontwerpproces hadden de kinderen ook hun wensen voor de nieuwe school aangegeven. Dit was ondermeer het thema dieren. Ook hadden ze de wens om een zwembad op het dak van de school te hebben en vele meiden op de school wilden graag een soort dansvloer om op te dansen. 

U begrijpt dat dit niet allemaal te realiseren is. Toch hebben we geprobeerd het voor de kinderen op een bepaalde manier terug te laten komen in het k het gebouw en bij de opening.

De dieren:
Door de ontwerpen van de wanden heb we op een speelse manier de dieren de school binnen gebracht.
Het zwembad:
Vandaag zijn we met de hele school gaan zwemmen in Zwembad de Stok. En hier is enorm genoten.
De dansvloer:
Dansen kun je ook zonder dansvloer en dat gaan we dan ook laten zien tijdens de officiele opening aanstaande woensdag van 12.00-12.30 uur.

De opening met de genodigden en aansluitend de kinderen vindt plaats tussen 11.15 en 12.30 uur.

In de middag is de school tussen 13.30 en 16.30 uur geopend voor een ieder die de school van binnen wil zien, of in het geval van onze kinderen wil laten zien aan u, opa's, oma's, buren, kennissen...enz.

 

U bent dan ook van harte welkom op de open middag deze dag. 

groeten

Team SBO de Sponder